Aftermovie Spieren voor Spieren 19 november

Op dinsdag 19 november vond de goede doelenactie plaats, op deze dag hebben alle eerste klassen zich in gezet voor Spieren voor Spieren!

Klik hier voor de aftermovie van de goede doelenactie Spieren voor Spieren waar voor 7500 Euro is opgehaald 19 november jl.

Op dinsdag 19 november vond de goede doelenactie plaats, op deze dag hebben alle eerste klassen zich in gezet voor Spieren voor Spieren! De BSM-leerlingen van 6 VWO hebben een programma vol leerzame en leuke activiteiten georganiseerd. Zo hebben de leerlingen onder andere hun kennis over spieren en spierziektes kunnen testen bij een energieke kennisquiz, ook zijn ze de onderdelen crossfit, lasergamen, teambuilding & de skippyballenrace afgegaan. De leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om geld op te halen, twee leerlingen staken echter met kop en schouders boven de rest uit. Zo ging Carlos Schillemans (1MH3) over de 200 euro heen, op de voet gevolgd door Tiago Geerdink (1VX1) die maar liefst 197 euro inzamelde. Met een bedrag boven de 1100 euro haalde 1MH3 het hoogste bedrag van alle klassen op. Door de fantastische inzamelacties van de brugklassers hebben we een totaalbedrag van maar liefst 7500 euro opgehaald, dat we kunnen schenken aan Spieren voor Spieren! We willen alle leerlingen bedanken voor hun inzet en energie voor deze dag. In de link de aftermovie van de dag.


Team BSM 6vwo

« Terug