Aanmelden brugklas

Wat fijn dat u en uw zoon of dochter belangstelling tonen voor het Amstelveen College, u bent van harte welkom! U kunt uw kind voor de eerste ronde aanmelden van 11 t/m 15 maart 2019 met ons aanmeldingsformulier. Dit formulier is hier te downloaden.

De aanmeldingsprocedure in de eerste ronde verloopt als volgt:

  • Vanaf 11 maart 2019 kunt u het ingevulde aanmeldingsformulier samen met het op naam gestelde aanmeldingsformulier ELK inleveren op de leerlingenadministratie.
  • Ouders en nieuwe leerlingen zijn van harte welkom op onze aanmeldingsmiddag die plaatsvindt op woensdag 13 maart 2019 van 14.00 uur tot 18.30 uur. Ter plekke kan dan het formulier nog worden ingevuld en ingeleverd. Tijdens deze speciale aanmeldingsmiddag wordt u ontvangen door medewerkers van de school en kunt u eventueel nog vragen stellen of hulp krijgen bij het invullen van het formulier.

Bij de aanmelding hebben wij het volgende nodig:

  • Het aanmeldingsformulier ELK van de kernprocedure (verkrijgbaar bij eigen basisschool)
  • Het ingevulde aanmeldingsformulier 
  • Graag bij dit formulier een kopie van een officieel document inleveren waarop het BSN van uw kind staat vermeld (dit kan zijn kopie paspoort/ID of uittreksel basisregistratie personen)

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de aanmeldingsmiddag te komen kunt u bovenstaande formulieren in de week van 11 t/m 15 maart ook inleveren bij de receptie van 8.30 tot 16.00 uur.

Het Amstelveen College volgt, zoals alle VO-scholen in Amstelland, de kernprocedure. Klik hier om antwoord te vinden op vragen zoals:

  • Tot wanneer kan ik mij opgeven?
  • Hoe meld ik mij aan voor de tweede ronde aanmelding?

Ook van je basisschool ontvang je deze informatie in de schoolkeuzegids.