Aanmelden brugklas

Wat fijn dat u en uw zoon of dochter belangstelling tonen voor het Amstelveen College, u bent van harte welkom! U kunt uw kind aanmelden van 2 t/m  6 maart 2020 met ons aanmeldingsformulier.  Download hier het aanmeldformulier.

De aanmeldingsprocedure in de eerste ronde verloopt als volgt:

  • Vanaf 2 maart 2020 kunt u het ingevulde aanmeldingsformulier samen met het op naam gestelde aanmeldingsformulier ELK inleveren op de leerlingenadministratie.
  • Ouders en nieuwe leerlingen zijn van harte welkom op onze aanmeldingsmiddag die plaatsvindt op woensdag 4 maart 2020 van 14.00 uur tot 18.30 uur. Ter plekke kan dan het formulier nog worden ingevuld en ingeleverd. Tijdens deze speciale aanmeldingsmiddag wordt u ontvangen door medewerkers van de school en kunt u eventueel nog vragen stellen of hulp krijgen bij het invullen van het formulier.

Bij de aanmelding hebben wij het volgende nodig:

  • Het aanmeldingsformulier ELK van de kernprocedure (verkrijgbaar bij eigen basisschool)
  • Het ingevulde aanmeldingsformulier 
  • Graag bij dit formulier een kopie van een officieel document inleveren waarop het BSN van uw kind staat vermeld (dit kan zijn kopie paspoort/ID of uittreksel basisregistratie personen)

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de aanmeldingsmiddag te komen kunt u bovenstaande formulieren in de week van 2 t/m 6 maart 2020 ook inleveren bij de receptie van 8.30 tot 16.00 uur.

Het Amstelveen College volgt, zoals alle VO-scholen in Amstelland, de kernprocedure. Klik hier voor de Schoolkeuzegids 2020.